Bicicleta fitness magnetica ORION CORE MK300 Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

4.8
(13)

Bicicleta fitness magnetica ORION CORE MK300 poate fi o metoda eficienta de a face exercitii acasa, pentru toti cei care doresc sa se mentina in forma, dar nu pot ajuta la sala de sport. Acesta vine cu specificatii interesante, care o fac eficienta si atragatoare, despre care vom discuta pe larg.

ORION CORE MK300 este echipata cu o volanta de 7 kg ce asigura miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. De asemenea, pune la dispozitie 8 trepte de rezistenta magnetica, ceea ce permite reglarea dificultatii in functie de nevoile si nivelul de pregatire al utilizatorului. Astfel, fie ca sunteti incepator sau aveti experienta in sport, puteti alege o treapta care sa corespunda pregatirii voastre.

Bicicleta beneficiaza si de un computer cu display intutiiv si usor de folosit, ce afiseaza toate datele necesare pentru un antrenament eficient: durata, distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsule ste masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor.

Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate in functie de inaltimea utilizatorului. Constituie un aspect deosebit de important pentru un antrenament confortabil si o postura corecta in timpul exercitiului.

Aceasta bicicleta este potrivita pentru persoane cu greutatea de pana la 100 de kg. Totodata, ea cantareste 97 cm lungime, 55 cm latime si 115 cm inaltime. Acest lucru face ca aparatul sa fie usor de manevrat si de depozitat, chiar si in spatii mai restranse. Iar greutatea relativ redusa permite mutarea bicicletei fara prea mare efort, in timp ce dimensiunile bine gandite asigura o stabilitate buna in timpul utilizarii.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness magnetica ORION CORE MK300 consitutie o solutie excelenta pentru cei care doresc sa isi creeze o rutina de antrenament acasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Functioneaza bine, este usor de reglat si echilibrata. Cum nu au intampinat niciun fel de probleme pana acum, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 13

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ORION CORE MK300

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate
  • Volanta 7 kg

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *